Bliv medlem

KOF tæller i skrivende stund tæt på 100 medlemmer – og der er også plads til dig!

Indtil videre tæller foreningens aktiviteter blandt andet: Naturtræning (primært for aldersgruppen 55+), NatureGaming (10-15 år), Fort X (10-15 år – Allround outdoor med bl.a. MTB, SUP, klatring m.m), Bålhyggerne (Voksenhold med fokus på mad over bål, sanketure, m.m.) og Allround Outdoor (Voksenhold med et bredt fokus på outdoor-aktiviteter). Derudover har vi både forenings gå-ture i Kongelunden og foreningsweekender med overnatning på Kongelundsfortet.

Derudover arbejdes hele tiden på at tilføje endnu flere natur- og outdooraktiviteter.

Det får du som medlem af KOF
Som medlem i KOF får du adgang til alle de aktuelle foreningshold, som matcher din aldersgruppe. Man skal tilmelde sig de enkelte hold separat via NemTilmeld efter sin indmeldelse i foreningen. Derudover kan man gratis deltage i alle de aktiviteter som KOF arrangerer.

Som medlem kan du også selv skabe aktivitet i foreningen!
Som medlem har man også adgang til foreningens store lager af friluftsudstyr. Eneste krav i fht. anvendelse og aktiviteter er, at det skal være foreningsaktiviteter – dvs. at alle aktiviteter skal slås op i medlemsgruppen på facebook og være åbne for alle, der har lyst til at deltage. Til udvalgte dele af udstyret skal man desuden være frigivet til at bruge dette – fx MTB og SUP. Man frigives ved at deltage på et af foreningens faste hold eller via specifikke frigivelses-forløb.

Hvis du har en god ide til en aktivitet eller hold i foreningen, så hører vi meget gerne fra dig på info@kof2020.dk !

Registrering af nye medlemmer sker via NemTilmeld.dk – følg linket nedenfor for at melde dig ind i foreningen.

NYHED!

Som aktivt medlem af Kongelundens Outdoor Forening kan du nu få 10% rabat på dine køb hos Friluft.dk – en webshop med udstyr til dig, der lever et aktivt friluftsliv.

Så ligegyldigt om du står og mangler et par nye outdoor-sko, lækkert outdoor-tøj eller en ny rygsæk til alt dit grej, har webshoppen et bredt udvalg af udstyr til outdoor-entusiaster.

For at opnå din medlemsrabat skal du bruge koden KONGELUNDENS10, når du skal betale for varerne i din indkøbskurv.

Bemærk: Det er ikke muligt at kombinere rabatkoden med andre tilbud, og derfor gælder den ikke outletvarer eller i forvejen nedsatte varer